Maak je keuze hieronder uit de reisverslagen
© campersiteabkoomans.nl 2002-2016
Dit weekend zijn we langs de Rijn en Moezel getrokken. Eerste doel is net over de grens bij Arnhem, het plaatsje Rees. Daar hebben we op de plaatselijke camperplaats overnacht. De volgende morgen rondgefietst in rees en een broodje gekocht. Daarna zijn we de snelweg richting Bonn op gegaan. Vanaf Bonn langs de Rijn getrokken, in Rheinböllen ( N 50.00.507 -E 07.40.282 ) hebben we overnacht.
Vanuit Rheinböllen zijn we naar Zell aan de Moezel gereden. Via deze prachtige omgeving met zijn vele camperplaatsen naar Cochem geweest. In het oude binnenstadje wat rondgekeken, daarna naar Ediger Eller. Daar hebben ze een kleine camperplaats voor zo'n 20 campers, de camperplaats is direct aan de Moezel gele
Het weekend is bijna alweer voorbij, we rijden rustig terug richting huis, komen nog langs de Nürnburgring. Daar heb ik nog een poosje staan kijken, was wel geinig, al die paritciulieren die even denken dat ze Schumacher zijn, stoer rondscheuren met de vriendin/vrouw ernaast. Er reed zelfs een tot camper omgebouwde Volkswagen en een taxi rond, die kregen de lachters op hun hand. Onze laatste stop is Bad Munstereifel, de thuishaven van Heino, leuk oud stadje. Daarna via de snelweg naar huis.